Είσοδος μελών


Αναζήτηση μελών

 
αρχική
site map
επικοινωνία

Ευχαριστήρια επιστολή υποψηφίου Προέδρου Ντίνου Μαλάκη


Συνάδελφοι

Νιώθω ως υποχρέωση μου να σας ευχαριστήσω θερμά, για την συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες για την εκλογή της Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης. Ακόμη οφείλω, να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υποψηφίους για τη συναδελφικότητα, το ενωτικό κλίμα και το υψηλό επίπεδο ευθύνης που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου.

Η αλληλεγγύη, η ενότητα και η συναδελφικότητα αποτελούν τις πιο στέρεες βάσεις για ένα σύγχρονο δικηγορικό λειτούργημα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των συμπολιτών μας, έτοιμο να υπερασπιστεί τις θεμελιώδεις ελευθερίες και δικαιώματά τους. Ο Σύλλογος μας, απέδειξε για πολλοστή φορά ότι διαθέτει όλα τα παραπάνω εχέγγυα.

Σας καλώ όλους την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, να προσέλθετε ξανά δυναμικά στις κάλπες για την επιλογή προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, κι ενώνοντας ξανά τις φωνές μας να αλλάξουμε όσα μέχρι σήμερα μας κρατάνε πίσω.

Η δύναμη που μου μετέδωσε η ψήφος σας με την οποία μου δώσατε τη δυνατότητα να συμμετάσχω στις επαναληπτικές εκλογές για πρόεδρος, αποτελεί ιδιαίτερη ευθύνη, ώστε η ερχόμενη Κυριακή ν’ αποτελέσει ένα καινούριο αύριο για το Σύλλογο μας και το όραμα μας να γίνει πραγματικότητα. Σας είμαι ευγνώμων που μου δώσατε αυτήν την ευκαιρία.

Με Εκτίμηση

Ντίνος Μαλάκης

ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΑΙΤΗΣΕΩΣ (Ν. 3869/2010)  -  
Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 2016/679 της Ε.Ε. 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου 2018  -  
ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΑΑΔΕ [19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018]  -  
Κοινοποίηση των διατάξεων των άρθρων 56 έως 68 του ν. 4549/2018 (ΦΕΚ Α΄105/14-6-2018) «Τροποποιήεις του ν. 3869/2010 (Α΄130)»   -  
Πρόσκληση σε έκτακτη γενική συνέλευση   -   28.06.2018
Όροι χρήσης Copyright © 2008 Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης

active³ 4.8 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης