Είσοδος μελών


Αναζήτηση μελών

 
αρχική
site map
επικοινωνία

Οδηγίες για την διαδικασία ένταξης στην τηλεκατάρτιση


εκλαϊκευμένος οδηγός:

1. ΑΙΤΗΣΗ
Στις 9 Απριλίου 2020 , ανοίγει η Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής.
ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝ από ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ (όχι και τους δύο).
Α. Είτε την κάνουμε μόνοι μας την αίτηση. Πώς: Μπαίνουμε στο “Εργάνη" με τους κωδικούς μας taxisent. (συμπληρώνουμε τα στοιχεία που μας ζητάει. Προσοχή στον IBAN που θα δώσουμε να αναφερόμαστε ως ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ επίσης σε τυχόν ΛΑΘΗ συμπλήρωσης . ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ) . Ως απόδειξη της υποβληθείσας αίτησης μας παίρνουμε «Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής» (ΚΑΥΑΣ) (ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΜΕ) . (προθεσμία έως 16/04/2020). Ή
Β. Μέσω του παρόχου που θα επιλέξουμε *του στέλνουμε τυποποιημένη εξουσιοδότηση, και κάνει αυτός την ως άνω διαδικασία για εμάς. (εδώ προθεσμία έως 20/04/2020).

2. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (το αργότερο ως 20-4-2020):

Α. Αν κάναμε ΜΟΝΟΙ μας την Αίτηση, σημαίνει ότι ΔΕΝ έχουμε επιλέξει ακόμα πάροχο. Άρα ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ: θα δημοσιευτούν στις 6/4/2020 (στο εργανη) ποιοι θα είναι και του στέλνουμε το προτυποποημένο e-mail και τον «Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής» μας (ΚΑΥΑΣ). Αυτός μας απαντά επίσης με προτυποποημένο e-mail και ΑΜΕΣΑ μέσω "Εργάνη" ενεργοποιεί την επιταγή κατάρτισης (άρα παίρνουμε τα 400,00 €) και μας στέλνει κωδικούς πρόσβασης στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης που επιλέξαμε. Ή
Β. Αν κάναμε την αίτηση μέσω παροχου ενεργοποιεί την επιταγή κατάρτισης μόνος του ο πάροχος.

3. ΜΑΘΗΜΑ
Υπάρχουν 10 γνωστικα αντικειμενα που μπορείτε να επιλέξετε.

4. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Όταν ολοκληρώσουμε τις  100 ώρες. Ο πάροχος κατάρτισης ενημερώνει το «Εργάνη" και παίρνουμε τα άλλα 200,00 €. (Αυτό θα γίνει από 4/5/2020 έως 8/5/2020).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

1 Μην βιάζεστε να επιλέξετε πάροχο (παρ΄όλα τα e-mail / sms που μας βομβάρδισαν), περιμένετε μέχρι την Δευτέρα 06/04/2020, προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι είναι ΝΟΜΙΜΟΙ πάροχοι (μπορεί να μην πάρουν όλοι άδεια) .

2. Η Αλήθεια είναι ότι για να τρέξει το σύστημα και να πληρωθούμε , απαιτούνται ενέργειες ΚΥΡΙΩΣ από τον πάροχο. Εδώ διασφαλίζεται (το υπέρ ημών τρέξιμο από τους παρόχους) στο ότι στην αρχή αυτοί παίρνουν λίγα (με την έναρξη, 20,00 € ) , ενώ εμείς τα πολλά (400.00€ ), και αυτοί (οι πάροχοι) παίρνουν τα πολλά (400,00 €) με τη λήξη (ενός εμείς τα λίγα 200,00 €). ΆΡΑ τους συμφέρει να το τρέξουν. Άλλα 50,00 € τέλος παίρνουν οι πάροχοι αν υπάρξει πιστοποίηση (για εμάς δωρεάν).

3. Έχει ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες.




ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ   -  
Ανακοίνωση Ειρηνοδικείου Ξάνθης για τη δικάσιμο της Δευτέρας 01-06-2020  -  
Διαδικτυακό Εργαστήριο Δεξιοτήτων Διαμεσολαβητών  -  
Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ Ελληνικού Κτηματολογίου και Ολομέλειας  -  
Αναστολή Λειτουργίας⁩ Εισαγγελία Εφετών Θράκης   -  
Όροι χρήσης Copyright © 2008 Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης

active³ 4.8 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης